home 2024. április 26., Ervin napja
Online előfizetés
A szerb államfő kiírta az előre hozott parlamenti választásokat
Szerbiai RTV
2022.02.15.
LXXVII. évf. 6. szám
A szerb államfő kiírta az előre hozott parlamenti választásokat

Aleksandar Vučić államfő feloszlatta a parlamentet és kiírta az előre hozott szerbiai parlamenti választásokat.

A köztársasági elnök 18 órakor, élő sajtótájékoztató keretében ismertette a döntést és látta el kézjegyével mindkét dokumentumot.

A parlamenti választásokat ennek értelmében április 3-án tartják. Az államfő kifejtette, egyidejűleg tartják meg a parlamenti szavazást, valamint két városban és több községben az önkormányzati voksolást is. A polgárokat Vučić arra szólította fel, hogy tömegesen járuljanak az urnák elé. A szerb államfő sok sikert kívánt azoknak, akik a választásokon győzni fognak. Hozzátette, hogy valamivel több mint 45 napos kampányidőszak előtt állunk.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..