home 2024. április 20., Tivadar napja
Online előfizetés
A szépségnek híre van
Bíró Tímea
2019.06.10.
LXXIV. évf. 23. szám
A szépségnek híre van

Nincs olyan fiatal vagy idős, aki ne hallott volna a Strandszépéről, aki ne szurkolt volna valakinek, vagy ne beszélte volna rá egy gyönyörű hölgy ismerősét, hogy nevezzen be a Magyar Szó szépségversenyére.

Az idei nyár sem múlhat el a nagyszabású rendezvény nélkül, melyre még tart a benevezés!

Fiatal vajdasági lányok hada várja a nyarat, és nemcsak azért, hogy napozhasson és strandolhasson, hanem hogy egy kis túlzással ország-világ előtt megmutassa a bájait. A történet már a legelején jól kezdődik, mivel minden benevező ajándékot kap: bikinit, két belépőjegyet a mórahalmi fürdőbe, VIP-szoláriumjegyet a Ginger szolárium stúdióba és L’Oréal hajápolási szépségcsomagot a szegedi Koócos szalon támogatásával.

Az idén is nyolc titulus lesz kiosztva. A zsűri szépségkirálynője a koronán kívül kétszemélyes horvátországi nyaralást nyer félpanziós ellátással Makarskán a Titelprevoz támogatásával. Az olvasók szépségkirálynője a korona mellett kétszemélyes görögországi nyaralásban részesül a Domus travel jóvoltából.

A zsűri és az olvasók udvarhölgyei Brač szigetén nyaralhatnak kedvesükkel vagy barátnőjükkel a Fülöp apartmanház jóvoltából.

A verseny legszebb mosolyú és a legfotogénebb hölgyei is értékes ajándékot kapnak, a szelvényeiket beküldő olvasók között pedig a gála estjén értékes nyeremények találnak gazdára.

A Strandszépének nincs vesztese, minden résztvevő gazdagodhat valamivel. Lackó Varjú Sára, a Strandszépe koordinátora lapunknak elmondta, kiknek ajánlaná a megmérettetést.

— Az ötvenéves hagyományra visszatekintő Strandszépe szépségverseny több mint a vajdasági szép lányok felvonultatása. Az idei Strandszépét minden olyan fiatal lánynak ajánlom, aki meg szeretné tanulni a helyes színpadi mozgást, magabiztosságra vágyik, és arra, hogy egy napon mindenki csak vele foglalkozzon. Az ajándékok és a nyeremények bezsebelésén kívül megtanulják a helyes testtartást, illetve a szépségkirálynő koronájához méltó beszédet is, mindenkiről készül ugyanis egy rövidfilm, mely által a zsűri jobban megismerheti a versenyzőket. Mivel sok fotós foglalkozik majd velük, a pózolás fortélyait is elleshetik, és megtudhatják, mennyire fotogének, mennyire érzik jól magukat a szépségipar világában. A korábbi években megszervezett versenyeken azt tapasztaltam, hogy a résztvevők között hosszú távú barátságok szövődtek, tehát ennek a megmérettetésnek egy összetartást erősítő funkciója is van, még annak ellenére is, hogy a versenyzők egymás konkurenciái a kifutón. A lányok itt jelentős kapcsolati tőkét is kialakíthatnak a szponzorokkal, és különféle modellmunkákra is kaphatnak felkéréseket a későbbiekben. Ezt azok a lányok támaszthatják alá leginkább, akik a szépségipar területén külföldön is érvényesültek a Strandszépén való részvétel után — akár elértek valamilyen helyezést nálunk, akár nem. A szervezők és a támogatók mindent megtesznek azért, hogy a lányok jól érezzék magukat a gálán, de a felkészülés nem csak a versenyt megelőző napon történik. A szépségipar elismert szakemberei már jóval korábban olyan tanácsokkal látják el a résztvevőket, amelyeket a nagy napon vagy a későbbiek során kamatoztathatnak.

A Strandszépét július 13-án, szombat este a magyarkanizsai Tisza-parton tartják meg, ahol sztárvendégként a Szomszédnéni Produkciós Iroda, a budapesti Dumaszínház humortársulata szórakoztatja a közönséget stand up comedy előadásával. Az est főtámogatója a SAT-TRAKT vállalat.

A Magyar Szó Strandszépe versenyének legsikeresebbjei továbbjutnak a Magyarok Világszépe 2019 szépségversenyre. A nevezés feltételei a következők:

— a résztvevő 2019. január 1-jéig betöltötte a 17. életévét, de még nem idősebb 27 évnél,
— felmenői között bizonyított a magyar származása,
— gyermektelen,
— még nem volt férjezett,
— nincsen nagy, feltűnő tetoválása.
 

A szervezők arra kérik a jelentkezőket, hogy tüntessék fel a nevüket, életkorukat, foglalkozásukat, illetve lakcímüket és telefonszámukat a kapcsolatfelvétel céljából. Kiskorúak esetében egy szülő írásos beleegyezése is szükségeltetik. A jelentkezőknek ez alkalommal nem kell fényképet küldeniük magukról, mert az adatok elküldése után profi fotósok kapják őket lencsevégre. Emiatt arra kérünk mindenkit, mielőbb küldje el adatait.

A nevezést zárt borítékban kell eljuttatni a Magyar Szó szerkesztőségének címére, illetve e-mailben is lehet jelentkezni a strandszepe@magyarszo.rs címen vagy a Strandszépe Facebook-oldalán. A leveleket a következő címre küldjék: Magyar Szó, 21000 Novi Sad, Vojvode Mišića 1., a borítékra írják rá: Strandszépe 2019. További információért hívják a 064/80-55-037-es telefonszámot.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..