home 2024. május 02., Zsigmond napja
Online előfizetés
A szakmai kiégés 
2024.04.08.
LXXIX.. évf. 14. szám
A szakmai kiégés 

A kiégési szindróma felismerése, megelőzése és kezelése címmel tartott egynapos akkreditált továbbképzést a magyarkanizsai Regionális Szakmai Pedagógus-továbbképző Központ. A probléma több szakma képviselőit kifejezetten érinti, köztük a pedagógusokat. Fontos felismerni a tüneteket, mert kezelni lehet azokat, mondta Jerasz Anikó, a központ igazgatója.

Második alkalommal szervezzük meg nálunk ez a képzést. A tavalyi évben láttuk, mekkora igény mutatkozott a téma feldolgozására. Társadalmunkban egyre elterjedtebb a kiégési szindróma, és különösen igaz ez a pedagógusokra.


Fotó: Németh Ernő

A képzésnek 30 résztvevője volt, akik Magyarkanizsa község három településének öt oktatási intézményéből érkeztek. A programot a Vajdasági Pedagógiai Intézet akkreditálta és nyolc pontot ér.

Ugyanezt a képzést legközelebb a zentai Hófehérke Iskoláskor előtti intézményben tartják meg.

 

Forrás: Magyarkanizsa önkormányzatának sajtószolgálata

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..