home 2024. április 25., Márk napja
Online előfizetés
A szabadkai önkormányzat kétéves munkáját értékelték
Fehér Márta
2018.07.20.
LXXIII. évf. 29. szám
A szabadkai önkormányzat kétéves munkáját értékelték

Mandátumának felénél tart a szabadkai városvezetőség.

Két év alatt több mint 1 milliárd 880 millió dinárt sikerült lehívni a különféle projektumok megvalósítására. A legfontosabb eredményekről Horvát Tímea alpolgármester számolt be a Vajdasági Magyar Szövetség székházházában tartott sajtótájékoztatón.


Újhelyi Ákos, Horvát Tímea és Osztrogonác Simon

Az elkövetkező időszakban is prioritás a VMSZ számára Szabadkán a kommunális infrastruktúra fejlesztése, az utak aszfaltozása, a víz- és szennyvízelvezető hálózat kiépítésének folytatása, az iskolák, óvodák, művelődési házak felújítása, a munkahelyteremtés, valamint különösen fontos a nagyberuházási projektumok további pénzelésének biztosítása és folytatása — hangzott el.

A Városi Tanács két VMSZ-es tagja, Újhelyi Ákos gazdasági és Osztrogonác Simon mezőgazdasági megbízott a saját területén elvégzett munkáról és a tervezett feladatokról beszélt. Részletek szerdán a Hét Napban.


Szalai Attila felvételei

Képgaléria
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..