home 2024. május 02., Zsigmond napja
Online előfizetés
A szabadkai magbörzén
2015.03.14.
LXX. évf. 10. szám
A szabadkai magbörzén

A magbörzés szabadkai szabad szombat március 14-én 10 órától 16 óráig tart a Népkörben

Ezen a napon szabad saját gyűjtésű magokat cserélni, ajándékozni, tapasztalatot átadni. Szabad tanácsokat kérni és megfogadni. Szabad gazdag kertet teremteni, földanyát szeretve, családunkat a cserélt magvak gyümölcséből táplálni...

Szabad előadást tartani és előadáson részt venni. Szabad saját alkotásokat, terményeket és ültetnivalókat másokkal megosztani, és szabad ilyenekkel gazdagodva hazatérni.

Szabad gyógyítani és gyógyulni. Szabad egészséges és finom enni- és innivalókat készíteni, és szabad ezeket megkóstolni.

Szabad beszélgetni, játszani, alkotni, zenélni, és szabad csak jelen lenni. Szabad meghívni kedves barátainkat, rég nem látott ismerőseinket is. Szabad találkoznunk!

Szabad elolvasni a teljes programot!

És szabad megtekinteni képgalériánkat, Szalai Attila felvételeit, amelyek a szombati rendezvény kezdetén készültek!

Képgaléria
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..