home 2024. március 19., József napja
Online előfizetés
A szabadkai Népszínház Magyar Társulatának ÁPRILISI játékrendje
2021.04.01.
LXXVI. évf. 13. szám
A szabadkai Népszínház Magyar Társulatának ÁPRILISI játékrendje

Alkalmazkodva a rendhagyó körülményekhez, előadásaink 18.00 órától kezdődnek. Kamaratermi előadásaink nagyszínpadi produkcióvá alakulnak, így Önök a nagy nézőtérről, a járványvédelmi előírásoknak megfelelően tekinthetik meg azokat.

Belépőjegyet ezen az e-mail címen, vagy a  065/955-4071-es telefonszámon keresztül foglalhatnak minden hétköznap 9-14 óráig, illetve a Jadran Színpad teraszán található jegypénztárban (024/557-436) az előadások napján és munkanapokon 10-13 óra között, valamint 16.30 órától az előadások kezdetéig.

Kérjük, hogy a lefoglalt belépőjegyeket legkésőbb az előadást megelőző napon legyenek szívesek pénztárunkban átvenni, ellenkező esetben a foglalást érvénytelennek tekintjük. Amennyiben nincs lehetősége a megadott időpontig átvenni színházjegyét, kérem, jelezze ezt felém a levél alján található elérhetőségek valamelyikén.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..