home 2024. április 20., Tivadar napja
Online előfizetés
A szabadkai Binszki Teréz Magyarországon elnyerte az ország legjobb versmondója címet
Kartali Róbert
2018.11.05.
LXXIII. évf. 45. szám
A szabadkai Binszki Teréz Magyarországon elnyerte az ország legjobb versmondója címet

A szabadkai Csáth Géza Művészetbaráti Kör oszlopos tagja, Binszki Teréz diadalmasan tért haza Győrből, a Radnóti Miklós nemzeti vers- és prózamondó versenyről, ahol elnyerte az ország legjobb versmondója címet.

Ez a megmérettetés a versmondó versenyek győzteseinek a versenye, amelyet kétévente rendeznek meg. A nemes vetélkedés az amatőr előadóművészet legrangosabb díjáért folyik, a Radnóti-díjért.

A részvételre csak azok jogosultak, akik a megelőző két esztendőben díjat nyertek egy másik versenyen. A megmérettetésen Szabadkáról részt vett még Miklenovics Aranka és Kakas Klaudia is.

 

Fotók: Klinovszky Aranka

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..