home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
A svédek egszer sem találták el a kaput, és mégis...
Tóth Tibor
2016.06.14.
LXXI. évf. 23. szám

E-CSOPORT, 1. FORDULÓ: Írország-Svédország 1:1 (0:0)

E-CSOPORT, 1. FORDULÓ

Írország-Svédország 1:1 (0:0)
Saint-Denis, Stade de France, 73 419 néző. Vezette: Mažić (szerb).

Gólszerző: Hoolahan (48.), ill. Clark (71. – öngól)

ÍRORSZÁG: Randolph – Coleman, O'Shea, Clark, Brady – McCarthy (McGeady, 85.), Whelan, Walters (McClean, 63.), Hoolahan (Keane, 78.), Hendrick – Long. 

SVÉDORSZÁG: Isaksson – Lustig (Johansson, a szünetben), M. Olsson, Granqvist, Lindelöf – S. Larsson, Lewicki (Ekdal, 86.), Källström, Forsberg – Berg (Guidetti, 59.), Ibrahimović.

A svédek kaput eltaláló lövés nélkül szereztek egy pontot a bátran játszó írek ellen. A zöld mezesek az első félidőben nagy kedvvel játszottak, rengeteget tüzeltek távolról, Hendrick bombája még a felső lécet is eltalálta. A második félidő elején Coleman jobb oldali bedását követően egy pattanás után, ból Hoolahan lőtt Isaksson hálójába. A gól után az írek visszahúzódtak saját térfelükre, a svédek egyre aktívabbá váltak, és Ibrahimović bal oldali bedása után a menteni igyekvő Clark a saját kapujába fejelt. A hátralévő időben mindkét oldalon adódtak helyzetek, de az eredmény már nem változott.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..