home 2024. május 02., Zsigmond napja
Online előfizetés
A sérülés erősebb volt
Tóth Tibor
2024.04.16.
LXXIX. évf. 15. szám
A sérülés erősebb volt

Kajdocsi Tamás, a Spartacus súlyemelője elutazott ugyan, de orvosi tanácsra nem versenyzett Thaiföldön, az utolsó olimpiai selejtezős világkupán.

Tamás a világranglistán a +102 kilós kategória 20. helyén áll, a selejtezők legjobb eredményét Havannában érte, el, ahol összesítettben 391 kilót teljesített. Az olimpiára a ranglista első tíz helyezettje jut ki, plusz egy versenyző kontinentális kvótát kap, a házigazda két kvótához jut, a Nemzetközi Súlyemelő Szövetség pedig összesen hat szabadkártyát oszt ki a versenyzőknek. Hogy Kajdocsi Tamás ott lehet-e Párizsban, az majd csak május 15-e után derül ki.

Fotók: Spartacus Súlyemelőklub

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..