home 2024. március 28., Gedeon napja
Online előfizetés
A repülő osztály
(—)
2013.09.04.
LXVIII. évf. 36. szám
A repülő osztály

Az M2 gyerekcsatorna vadonatúj, műveltségi vetélkedő keretében keresi a történelmi Magyarország legokosabb, legügyesebb, legtalpraesettebb osztályát.

A repülő osztály című műsor célja a nevelés és a szórakoztatás. A gyerekek a feladatokon keresztül okosodnak, elméjük edződik, megtanulnak csapatban dolgozni, megfelelni a kihívásoknak, megbirkózni a feszültséggel, és kiválóan érezhetik magukat felvétel és játék közben.
Az iskolák a műsornak köszönhetően szélesebb körben válhatnak ismertté, a nézők közelebbről is megismerhetik a település és az intézmény történetét, sikereit.
Keresik tehát azokat a vállalkozó kedvű iskolákat, amelyek intézményük 3. vagy 4. osztályának részvételével szívesen méretnék meg magukat a vetélkedőben.
A jelentkezést az iskola és a nevező osztály osztályfőnökének elérhetőségével a repuloosztaly@mtva.hu címre várják legkésőbb szeptember 6-áig.
A nyolc kiválasztott intézményt a jelentkezési határidő lejárta után haladéktalanul értesítik, illetve egy forgatás keretében meg is látogatják a leendő csapatkapitánnyal együtt. A versenyben az osztályokat ugyanis csapatkapitányok — élsportolók, zenészek, művészek — segítik, akik maguk is sikeresek, értékesek a saját területükön.
A versenybe került osztályok részletes tájékoztatást kapnak a szabályzatról és a műsor menetéről. A gyerekek izgalmas, látványos, színes, kreatív és mókás feladatokban egyaránt megmérethetik magukat és a tudásukat, hiszen a nevetés és a humor ugyanolyan fontos, mint az ügyesség vagy a tudás.
Akkor sem kell csüggedni, ha a jelentkező iskola nem kerül be a műsor első évadába, hiszen a tervek szerint 2014-ben folytatódik a versenysorozat, mely során újabb iskolák kapnak lehetőséget, hogy harcba szálljanak az értékes nyereményekért.
Szálljanak ringbe az értékes nyereményekért, és repüljenek fel a dobogó legfelső fokára!

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..