home 2024. április 20., Tivadar napja
Online előfizetés
A ragyogó csillag nyomdokain
Martinek Imre
2016.01.10.
LXXI. évf. 1. szám
A ragyogó csillag nyomdokain

Felelevenítve a 2015. nyarán létrehívott ötnapos napközis tábor hangulatát, az újesztendő január nyolcadika és kilencedike között újabb gyermeknapokra került sor a torontálvásárhelyi református egyházközség gyülekezetének otthonában.

Mottó: „Úgy ragyogjon a ti világosságotok az emberek előtt, hogy lássák jó cselekedeteiteket, és dicsőítsék a ti mennyei Atyátokat.” (Mt 5,16)

Az alkalmat ezúttal is Beszédes Mária helybéli lelkésznő szervezte, a foglalkozásokat pedig több, ugyancsak helyi lelkes felnőtt közreműködésével kiegészítve, Ország Lívia és László, a Szerbiai Gyermekmisszió szabadkai munkatársai vezették.

A találkozó keretében, mellyel közel ötven gyermeket sikerült megszólítani — játékokkal, énektanítással és kézművességgel is kellően megfűszerezve!, Eszter könyve, illetve igeszakaszainak üzenetei lettek feldolgozva.

A közösségépítő összejövetel második napján került sor továbbá a Gyermekmisszió hagyományos karácsony-környéki bábszínelőadására Ha egyet befogadsz... címmel, valamint az ugyancsak általuk megszervezett és realizált, ún.cipősdobozos csomagosztásra is.

A találkozót a vasárnap délelőtti, családi istentisztelet tette teljessé. Helyszíni jegyzetünk teljes szövegét lapunk január 20-i számában olvashatják. (Fotók és szöveg: Martinek Imre)































 

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..