A ragyogó csillag nyomdokain

A ragyogó csillag nyomdokain

Felelevenítve a 2015. nyarán létrehívott ötnapos napközis tábor hangulatát, az újesztendő január nyolcadika és kilencedike között újabb gyermeknapokra került sor a torontálvásárhelyi református egyházközség gyülekezetének otthonában.

Mottó: „Úgy ragyogjon a ti világosságotok az emberek előtt, hogy lássák jó cselekedeteiteket, és dicsőítsék a ti mennyei Atyátokat.” (Mt 5,16)

Az alkalmat ezúttal is Beszédes Mária helybéli lelkésznő szervezte, a foglalkozásokat pedig több, ugyancsak helyi lelkes felnőtt közreműködésével kiegészítve, Ország Lívia és László, a Szerbiai Gyermekmisszió szabadkai munkatársai vezették.

A találkozó keretében, mellyel közel ötven gyermeket sikerült megszólítani — játékokkal, énektanítással és kézművességgel is kellően megfűszerezve!, Eszter könyve, illetve igeszakaszainak üzenetei lettek feldolgozva.

A közösségépítő összejövetel második napján került sor továbbá a Gyermekmisszió hagyományos karácsony-környéki bábszínelőadására Ha egyet befogadsz... címmel, valamint az ugyancsak általuk megszervezett és realizált, ún.cipősdobozos csomagosztásra is.

A találkozót a vasárnap délelőtti, családi istentisztelet tette teljessé. Helyszíni jegyzetünk teljes szövegét lapunk január 20-i számában olvashatják. (Fotók és szöveg: Martinek Imre) 

Szeretne értesülni, ha új cikk jelenik meg Bánáti Újság rovatunkban? Iratkozzon fel értesítőnkre!

E-mailben értesíteni fogjuk Önt az új cikkekről. Feliratkozáshoz kérjük adja meg a nevét és az e-mail címét.

Hozzászólások

Kapcsolódó cikkek

A ragyogó csillag nyomdokain
Bánáti Újság
  • Zséli Ágnes
  • 2020.08.03.
  • LXXV. évfolyam 31. szám
A ragyogó csillag nyomdokain
Bánáti Újság
  • Kónya-Kovács Otília
  • 2020.07.27.
  • LXXV. évfolyam 30. szám
Facebook

Támogatóink