home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
A pillanat jövendő mesterei
Az MNT sajtószolgálata
2013.07.10.
LXVIII. évf. 28. szám

A Magyar Nemzeti Tanács kulturális eseményei között kiemelt helyet foglal el a Capa-tábor, melyet a világhírű magyar fotográfus, Robert Capa születésének 100. évfordulója kapcsán szervez az MNT.

A táborra 2013. április 15-e és június 20-a között lehetett jelentkezni. Noha a pályázati kiírásban az állt, hogy túljelentkezés esetén a beküldött fotók alapján válogatják ki a résztvevőket, Lovas Ildikó, az MNT művelődési tanácsosa és Molnár Edvárd táborvezető, a projekt szakmai irányítója — áttekintve a beérkezett munkákat és életrajzokat — úgy döntött, hogy minden jelentkezőt fogadnak a táborban.
A kiemelkedő szakmai színvonalon kívül, amit a tábor előadói és vendégei biztosítanak, a fiatalok ellátásának megfelelő színvonaláról is gondoskodni kell. Ennek érdekében az MNT megnövelte a táborra szánt költségvetési pénzt, és augusztus 1-je és 7-e között szeretettel várja a táborlakókat.    
 

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..