A palicsi vitorlázók sikerei

A palicsi vitorlázók sikerei

A Palicsi Vitorlásklub tagjai (Danilo Bešić, Dario Bešić, Szalai Máté, Kristina Boja, Petra Buljovčić) részt vettek a magyarországi Alsóörsön megrendezett Audi Laser regattán.

A versenyen a magyarországi klubok mellett három szerbiai egyesület (Palics, Reful, Zemun) indult, melyeket Dejan Zakić, a Palicsi Vitorlásklub edzője vezetett. A szerbiai klubok mérlege két érem: Kristina Boja (Zemun) aranyat nyert Laser 4.7-es hajóosztályban, Danilo Bešić (Palics) pedig a dobogó harmadik fokára állhatott Laser Radial hajóosztályban.

A Finn hajóosztály képviselői a Palicson megtartott vajdasági nyílt bajnokságon indultak, melyet a Palicsi Vitorlásklub és a Vajdasági Vitorlásszövetség szervezett.

Az öt futam eredményének összegzése után kialakult a végső sorrend, melynek értelmében a palicsi klub tagjai közül Danilo Bešić az 1., Dubicsanac Attila a 2., Kovács Róbert pedig a 3. helyen végzett. A válogatott versenyzők hamarosan elutaznak a Tivatban esedékes Balkán-bajnokságra. A palicsi klubból Nenad Zakić, Aleksa Sretenović, Luka Sretenović, Danilo Bešić, Kovács Róbert és Dejan Zakić edző kapott meghívót a válogatottba.

Szeretne értesülni, ha új cikk jelenik meg A Pálya Széléről rovatunkban? Iratkozzon fel értesítőnkre!

E-mailben értesíteni fogjuk Önt az új cikkekről. Feliratkozáshoz kérjük adja meg a nevét és az e-mail címét.

Hozzászólások

Kapcsolódó cikkek

A palicsi vitorlázók sikerei
A Pálya Széléről
A palicsi vitorlázók sikerei
A Pálya Széléről
Facebook

Támogatóink