home 2024. április 20., Tivadar napja
Online előfizetés
A palicsi helyi közösség felhívása
2015.09.14.
LXX. évf. 36. szám

A 2015. szeptember 14-én megtartott közgyűlés határozata alapján a palicsi helyi közösség a következő nyilvános felhívást teszi közzé:

Az új összetételű vezetőség várja mindazon palicsi polgárok és szervezetek jelentkezését a HK irodájában a következő egy hónapban, azaz október 15-éig munkanapokon 9 és 12 óra között, akik javaslataikkal és önkéntes munkájukkal hozzá kívánnak járulni Palics település felvirágoztatásához.

Palics HK alapszabálya értelmében a helyi közösség hatáskörébe tartoznak a kommunális ügyek, a gyermek-, szociális- és egészségvédelem, az oktatás, a kultúra, a sport, valamint a környezetvédelem kérdései. A jelentkezéseket ezeken a területeken várjuk.
Együttműködve sikeresek leszünk!

Dobó Márta, a palicsi HK közgyűlésének elnöke

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..