A nyerő csapat neve: János!

A nyerő csapat neve: János!

Ünnepi díjkiosztóval értek véget február 25-én Torontálvásárhelyen a helyi Spartacus Tekeklub szervezésében megrendezett téli munkássportjátékok. A vacsorával egybekötött társalgáshoz a zenét Nagy Zoltán szolgáltatta.

Az idei tornán hat csapat mérte össze rátermettségét, illetve további huszonkét játékos egyéniben, a január 23-a és február 24-e között zajló csoportküzdelmek között fennmaradt „szabadnapokon”. A torna bajnokainak kijáró serleget, a Jánosok csapata vehette át, a második helyet a Nyugdíjasok, a harmadikat pedig a Forto szerezte meg. Rajtuk kívül az Egyesültek, a Pajtások, valamint a Torontál formációja versenyzett. Sereghajtóként ez utóbbiak a vándorviharlámpást is átvehették. Egyébként egyéniben, a virtuális dobogó legfelsőbb fokára, Fazekas Ferenc került 529 ütött fával. Őt a mindössze tizenkét éves Lazarevity Andrea követte 522, illetve Alföldi János, 504 ütött fával.

Összhangban a hagyományokkal, a debellácsi munkássportjátékok első négy helyezett csapata — egy későbbi időpontban, az idén is megméredzkedik majd a község településeinek legsikeresebb tekecsapataival. A községi rangadó házigazdájának szerepét az idén az antalfalvi Slavija Tekeklub vállalta el. A témához szervesen kapcsolódó kérdéseinkkel id. Decsov Tamás klubelnököt is megszólaltattuk. A vele készült interjút lapunk március nyolcadikai számában olvashatják. Mellékelt fényképeink a munkássportjátékok küzdőterén, az 1936-ban alapított Spartacus Tekeklub négysávos pályáján, illetve az ünnepség helyszínén, a József Attila Művelődési Otthon kistermében készültek.

Fényképezték: Alföldi Ábel és Martinek Imre

Képgaléria

Cikkünk további képei

Szeretne értesülni, ha új cikk jelenik meg Bánáti Újság rovatunkban? Iratkozzon fel értesítőnkre!

E-mailben értesíteni fogjuk Önt az új cikkekről. Feliratkozáshoz kérjük adja meg a nevét és az e-mail címét.

Hozzászólások

Kapcsolódó cikkek

A nyerő csapat neve: János!
Bánáti Újság
  • Kónya-Kovács Otília
  • 2020.02.23.
  • LXXV. évfolyam 8. szám
A nyerő csapat neve: János!
Bánáti Újság
Facebook

Támogatóink