home 2024. április 16., Csongor napja
Online előfizetés
A nagyatádi Ironman triatlonon
Tóth Tibor
2015.08.06.
LXX. évf. 32. szám
A nagyatádi Ironman triatlonon

A szabadkai-palicsi Trón Atlétikai és Szabadidősportklub tagjai is részt vettek a nagyatádi Ironman triatlonon, melyen mintegy kétezren indultak. A Trón tagjai harmadik alkalommal teljesítették a 3,8 km-nyi úszásból, 180 km-nyi kerékpározásból és 42 km-nyi futásból álló távot.

Az időjárási körülmények — a magas hőmérséklet és a levegő páratartalma — alaposan megnehezítették a versenyzők dolgát.

Egyéniben három szabadkai versenyzőnek, Ivan Dulićnak (11 óra 49 perc), Grgo Skenderovićnak (Sri Chinmoy Marathon Team, 14 óra 56 perc) és Dejan Kakonjinak (Sri Chinmoy Marathon Team, 15 óra 2 perc) sikerült teljesítenie a távot, és elnyernie ezzel az Extreme Man titulust.

Váltóban a Trón Mix 2 csapata (Aleksandar Malagurski, Jelena Ademi, Adrian Malagurski) 11 óra 13 perces idővel a 75., a Trón Mix 1 nevet viselő váltó (Teleki György és Jamanta Šafranj) pedig 11 óra 42 perces idővel a 119. helyen ért célba a 250 váltó közül.

Pakson, az Atom 100 elnevezésű versenyen Dragan Ćirić 2 óra 12 perces idővel az 5. helyen végzett.









Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..