home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
A muzslyai Road Flyers Motorosklub tagjainak jó cselekedete
Borbély Tivadar
2022.09.21.
LXXVII. évf. 38. szám
A muzslyai Road Flyers Motorosklub tagjainak jó cselekedete

A szeptember 14-e és október 17-e közötti időszak a szolidaritás hónapja, melynek keretében országszerte, így Nagybecskereken is, számos olyan tevékenységet és eseményt szerveznek, amellyel erősítik a szegény sorsú, rászoruló személyek és csoportok iránti együttérzést, illetve mozgósítják az egyéneket és a közösséget a kölcsönös segítségnyújtás érdekében.

Ehhez az akciókhoz csatlakoztak a muzslyai Road Flyers Motorosklub segítőkész tagjai is, akik a Vöröskereszt nagybecskereki szervezetével fenntartott együttműködésnek köszönhetően élelmiszert, tisztálkodószereket és ruhaneműt adományoztak a népkonyhaprogram rászorulóinak.

Cselekedetükért dicséretet érdemelnek!

Fotó: Facebook/MK Road Flyers

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..