home 2024. április 26., Ervin napja
Online előfizetés
A mindennapi hősnőkről Muzslyán
Borbély Tivadar
2016.03.26.
LXXI. évf. 12. szám
A mindennapi hősnőkről Muzslyán

A közelmúltban tartották meg a Vajdasági Magyar Szövetség (VMSZ) Női Fórumának a „Mindennapi hősnőink” elnevezésű rendezvénysorozatát Muzslyán. Horváth Noémi, a VMSZ Női Fórumának elnök asszonya elmondta, hogy a rendezvény célja bemutatni közösségünk hősnőit, akik példás családanyák és aktív tagjai településeink társadalmi életének.

A Muzslai Petőfi Sándor MME könyvtártermében megtartott összejövetel meghívott vendégei Varga Katalin nyugalmazott magyartanárnő, Kónya-Kovács Otília újságíró, Kamrás Sonja okleveles mezőgazdász, vállalkozó és Mészáros Violetta jogász voltak, akik Kovács Jolánka kérdéseire válaszolva meséltek életük és pályájuk legmeghatározóbb pillanatairól, családjukról, valamint társadalmi szerepvállalásukról is.

Tekintse meg Borbély Tivadar képes beszámolóját:











                                  

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..