home 2024. április 19., Emma napja
Online előfizetés
A magyarkanizsai Art Garni Hotel várja a vendégeket
(Tha)
2021.06.25.
LXXVI. évf. 25. szám
A magyarkanizsai Art Garni Hotel várja a vendégeket

A magyarkanizsai Art Garni Hotelban a közelmúltban több beruházásra is sor került. A felújításokat tekintette meg Fejsztámer Róbert polgármester, akit elkísért Újvári Zsombor, a községi tanács idegenforgalommal és tájékoztatással megbízott tagja is. Velibor Vranić, a Kanizsa Turizmus Kft. Igazgatója kalauzolt végig a látogatókat az épületben. 

–Nagy öröm számunkra, hogy a járványhelyzet mérséklődésével az önkormányzat tulajdonában lévő hotel is megnyithatta kapuit. A mostani felújítás, ami állagmegőrzés jellegű szükséges beruházás volt, mintegy 600 ezer dinár értékben történt meg az elmúlt hónapokban – mondta Fejsztámer Róbert polgármester.  

Velibor Vranić hangsúlyozta, a hotel és a kávézó 9 éve működik. A jelenlegi munkálatok még 2019-ben kezdődtek, de a folytatásukat tavaly kénytelenek voltak elhalasztani, mert a fennmaradásunkra összpontosítottak. Most többek között 254 négyzetméteren kicserélték a padlószőnyeget, a faelemeket javították, kárpitos munkák zajlottak, és még számos olyan kisebb javítást végeztek el, ami nagyban hozzájárul a vendégek kényelméhez.

Forrás és fotó: Magyarkanizsa Önkormányzata

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..