home 2024. május 04., Mónika napja
Online előfizetés
A magyar pártok továbbra is együtt!
2024.04.25.
LXXIX.. évf. 17. szám
A magyar pártok továbbra is együtt!

A Vajdasági Magyar Szövetség elnöke a Vajdasági Magyar Demokrata Párt és a Magyar Egység Párt elnökével egyeztetett Szabadkán. Ennek kapcsán írta a közösségi oldalán közzétett bejegyzésben, hogy a magyar pártok továbbra is együtt vannak.

Dr. Pásztor Bálint úgy fogalmazott, hogy minden erőt a lehető legerősebb helyi képviselet biztosítására kell összpontosítani.

A tavalyi parlamenti választások eredményei is megmutatták, hogy így kell. Az összefogást 16 évvel ezelőtt Pásztor István kezdeményezte. Túl nagy a tét ahhoz, hogy ez továbbra is ne így legyen – írta dr. Pásztor Bálint. A VMSZ elnöke hozzáteszi, ott a helyünk az életkörülményeinket befolyásoló önkormányzati döntések meghozatalában. Nem mindegy hány képviselője lesz közösségünknek és hány lehetne. Minden június 2-án megszerzett mandátum számít!

Forrás: Facebook/Dr. Pásztor Bálint, Pannon RTV

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..