home 2024. április 19., Emma napja
Online előfizetés
A legyőzhetetlen magyar kajak négyes
Tóth Tibor
2021.08.07.
LXXVI. évf. 31. szám
A legyőzhetetlen magyar kajak négyes

Egy magyar aranyérem született a kajak-kenu versenyek zárónapján.

Az elvárásoknak megfelelően 500 méteren a magyar női kajak négyes (Kozák Danuta, Csipes Tamara, Bodonyi Dóra, Kárász Anna) történelmi tettet hajtott végre, hiszen az első olyan magyar egység lett, amely zsinórban háromszor nyert olimpiát. A magyarok mögött a 2. helyen a fehéroroszok, a 3.-on a lengyelek értek célba. Kozák Danuta immár hatszoros olimpiai bajnok. A Balla Virág és Takács Kincső alkotta kettős az 5. helyen végzett a kenu párosok 500 méteres távján, a magyar férfi-kajaknégyes (Béke Kornél, Csizmadia Kolos, Nádas Bence, Tótka Sándor) 7. lett 1000 méteren, Adolf Balázs pedig szintén a 7. helyen végzett a kenu egyesek B döntőjében 1000 méteren.

Fotók: MTI/Kovács Tamás

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..