home 2024. április 17., Rudolf napja
Online előfizetés
A legokosabb osztály
MTVA
2014.02.17.
LXIX. évf. 8. szám
A legokosabb osztály

Felhívás az iskoláknak — A közmédia (a vetélkedő tavalyi sikere nyomán) idén is megrendezi „A legokosabb osztály” műveltségi versenyt. A szervezők idén is várják határon túli osztályok jelentkezését.

Az M2 gyerekcsatorna népszerű műveltségi vetélkedője, „A legokosabb osztály” 2014. tavaszán újra keresi Magyarország és a határon túl legügyesebb, legtalpraesettebb 3-4. osztályát.

Az 52 percben jelentkező műsor célja ebben az évadban is a nevelés és a szórakoztatás lesz. A gyerekek a feladatokon keresztül okosodnak, elméjük edződik, megtanulnak csapatban dolgozni, megfelelni a kihívásoknak, megbirkózni a feszültséggel, és kiválóan érezhetik magukat a felvétel és a játék közben. 

Keressük tehát azon vállalkozó kedvű iskolákat, akik szívesen méretnék meg magukat, és egy kiválasztott 3. vagy 4. osztályukat a vetélkedőben.

A jelentkezést az iskola és a nevező 3. vagy 4. osztály osztályfőnökének elérhetőségével a legokosabbosztaly@mtva.hu címre várjuk, legkésőbb 2014. február 20-áig.

A nyolc kiválasztott intézményt a jelentkezési határidő lejártát követően haladéktalanul értesítjük, illetve egy forgatás keretében meg is látogatjuk a leendő csapatkapitánnyal együtt. A versenyben az osztályt segítő kapitányok élsportolók, zenészek, művészek, akik maguk is értéket képviselnek azon a területen, amelyen tevékenykednek.

A versenybe került osztályok részletes tájékoztatást kapnak a szabályzatról, és a műsor menetéről. A gyerekek izgalmas, látványos, színes, kreatív és mókás feladatokban egyaránt megmérettethetik magukat és a tudásukat. Számunkra a nevetés és a humor ugyanolyan fontos, mint az ügyesség vagy a tudás.

Akkor sem kell csüggedni, ha a jelentkező iskola nem kerül be a műsor következő évadába, hiszen a tervek szerint 2014-ben egy őszi évaddal folytatódik majd a versenysorozat, ahol újabb iskolák kapnak lehetőséget, hogy harcba szálljanak az értékes nyereményekért.

A verseny felvétele 2014. március 11-14. között lesz Budapesten, a Fővárosi Állatkertben!

Jelentkezzenek és szerezzenek még több élményt nemcsak az osztálynak, de az egész iskolának is! Szálljanak ringbe az értékes nyereményekért, és repüljenek fel a dobogó legfelső fokára!

Nagy Zoltán (MTVA) felvétele

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..