home 2024. április 25., Márk napja
Online előfizetés
A legjobbak között
(Tha)
2006.03.01.
A legjobbak között

A csókai Móra Ferenc Művelődési Egyesület Rákóczi férfikórusa nemrégiben Budapesten részt vett azon a gálaműsoron, amelyet a Vass Lajos Népzenei Szövetség fennállásának tizedik évfordulója alkalmából tartottak meg. Az ünnepségre az elmúlt egy évtized legsikeresebb szólistái és csoportjai ka...

A csókai Móra Ferenc Művelődési Egyesület Rákóczi férfikórusa nemrégiben Budapesten részt vett azon a gálaműsoron, amelyet a Vass Lajos Népzenei Szövetség fennállásának tizedik évfordulója alkalmából tartottak meg. Az ünnepségre az elmúlt egy évtized legsikeresebb szólistái és csoportjai kaptak meghívást az egész Kárpát-medencéből, azok, akik a minősítő rendezvényeken már többször kiérdemelték a Vass Lajos Nagydíjat. A csókai férfikórus eddig két alkalommal vihette haza ezt a rangos elismerést. Délvidéket egyébként rajtuk kívül az újvidéki Ivánovics Tünde képviselte.
A Rákóczi férfikórus az idén ünnepli működésének tizedik évfordulóját. Ezt a dátumot nemcsak az együttes önálló CD-jének a kiadásával szeretnék emlékezetessé tenni, hanem tervbe vették az I. Nemzetközi Népdalfesztivál megszervezését is szeptember elején Csókán. A kétévente ismétlődő eseménnyel, amelyet egyben minősítőnek képzeltek el, hagyományt kívánnak teremteni. Őszig azonban még számos fellépés, bemutatkozási lehetőség vár rájuk itthon és külföldön egyaránt, májusban többek között Szlovákiában is.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..