home 2024. április 26., Ervin napja
Online előfizetés
A kormányfő szerint júliusra visszatérhet a régi életünk
2021.04.04.
LXXVI. évf. 13. szám
A kormányfő szerint júliusra visszatérhet a régi életünk

A tömeges vakcináció folytatásával júliusban visszatérhetünk a normális életünkhöz - jelentette ki Ana Brnabić. A szerb kormányfő a szervezett bűnözés elleni küzdelem folytatásáról is nyilatkozott.

Szerbia kormányfője kiemelte, az országban eddig összesen 2,6 millió koronavírus elleni védőoltást adtak be, amelyből 1 millió 473 ezer polgár az elsőt, míg további 1 millió 86 ezer a második dózist is megkapta. 

Az immunizációs kampány nélkül a járvány ezen szakaszában napi több mint 10 ezer új fertőzöttet jegyeznénk – magyarázta a Brnabić, majd hozzátette, hogy a tegnap este óta jegyzett adatok valamennyivel jobbak, mint az előző napi. Bejelentette, hogy a tervek szerint a következő héten újabb 300 ezer lakos kapja meg a vakcinát. 

Folytatódik a szervezett bűnözés elleni küzdelem, mondta a szerb miniszterelnök a Prva televíziónak. Folyamatosan zajlik a nyomozás, nem lesznek kiváltságosok, sőt a szervezett bűnöző csoportok vezetőit is le fogják tartóztatni, jelentette be Ana Brnabić. Mint mondta, borzasztó dolgokat tártak fel, amelyeket nemsokára napvilágra hoznak. 

Forrás: Magyar Szó, PrvaTV

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..