home 2024. október 18., Lukács napja
Online előfizetés
A kisérettségi előzetes eredményei
Pannon RTV
2024.06.22.
LXXIX. évf. 25. szám
A kisérettségi előzetes eredményei

Nyilvánosságra kerültek a záróvizsgák előzetes eredményei, a végleges eredmények június 25-én várhatók, a jogorvoslati kérelmek pedig mától indítványozhatók. Ezeket a Moja srednja škola portálon lehet megtenni, illetve személyesen lehet beadni az oktatási intézményekben 8 és 15 óra között.

A középiskola kiválasztására vonatkozó kívánságlistát szintén az említett oldalon lehet kitölteni, vagy pedig személyesen leadni az iskolákban június 26-án és 27-én. A végleges rangsorok június 29-én jelennek meg. Július 2-án pedig kiderül, hogy kit, melyik középiskolába vettek fel, ezután megindul az iratkozás, amely elektronikus formában történik július 6-ig.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..