A kedvezményes gázvezeték-csatlakozási lehetőségekről
2019.05.08.
LXXIV. évf. 18. szám
A kedvezményes gázvezeték-csatlakozási lehetőségekről
 1. Tájékoztatás a kedvezményes gázvezeték-csatlakozási lehetőségek feltételeiről az 1-es kategóriába tartozó „kisfogyasztók és háztartások” (g-4) számára 2019 folyamán
   

Értesítjük azokat a jövendőbeli fogyasztóinkat, akik kedvező feltételekkel szeretnének rácsatlakozni a gázvezetékre, hogy a következő feltételeknek kell eleget tenniük:

 1. A kérvényezőnek be kell fizetnie az áfát (PDV) nem tartalmazó 42 047,50 dináros alapösszeget, illetve az erre vonatkozó 20%-os áfát, azaz 8 409,50 dinárt, így a teljes fizetendő összeg 50 457,00 dinárt tesz ki. Ez a G-4 típusú csatlakozás díjának 50%-a.
 2. A kérvény átadásának időpontjával kapcsolatos egyeztetés kizárólag telefonos úton történik, a 0800 100 202-es ingyenes számon, minden munkanapon 8-tól 14 óráig.
 3. A telefonon egyeztetett időpontban az ügyfél személyesen vagy valamelyik felhatalmazott családtag által adhatja át a kérvényt a gázművek tolóablakánál (a vállalat űrlapjához mellékelni kell a személyi igazolvány fénymásolatát), ha idős vagy fekvőbeteg az igénylő (ez orvosi igazolással alátámasztandó).
 4. A kérvényező eddig még nem élt az ingyenes csatlakozás lehetőségével.
 5. Ha minden előfeltétel megvan (kiépített utcai gázvezeték és legalizált épület), a kérvényező postán vagy telefonon kap értesítést arról, hogy belátható időn belül mellékelnie kell az érintett ingatlan tulajdoni lapjának és tervrajzának a másolatát (List nepokretnosti i Kopija plana za objekat), mely 6 hónapnál nem régebbi.
 6. A határidők túllépése esetén a kérvény nem lesz figyelembe véve, utólagos pótlás nem lehetséges.
 7. A kérvényezőnek legalább 3 évig kell fűtésre használnia a gázt.
 8. A kérvényezőnek mellékelnie kell az áfakötelezettségről szóló nyilatkozatot (Izjava o PDV-u).

A műszakiállapot-felmérés költségét a Suboticagas Közvállalat fedezi.

A kérvényt 2019. május 15-étől lehet átadni, és a lehetőség addig él, amíg a 2019-re tervezett 285 új csatlakozó be nem nyújtotta kérvényét.

 

 1. Tájékoztatás az ingyenes gázvezeték-csatlakozási lehetőség feltételeiről az 1-es kategóriába tartozó „kisfogyasztók és egyebek” számára
   

Tájékoztatjuk azokat az 1-es kategóriába, azaz a „kisfogyasztók és egyebek” csoportjába (G-4 és G-6) tartozó érdeklődőket, akik ingyenesen szeretnének rákapcsolódni a gázvezetékre, hogy a következő feltételeknek kell eleget tenniük:

 1. A kérvényező eddig még nem élt az ingyenes csatlakozási lehetőséggel.
 2. A kérvényező üzleti célból fogja használni a gázt.
 3. A kérvényező utcájában már létezik kiépített gázvezeték, az ingatlana pedig legalizálva van.
   

A kérvényt 2019. május 15-étől lehet átadni, és a lehetőség addig él, amíg a 2019-re tervezett 10 új csatlakozó be nem nyújtotta kérvényét.

 

 1. Tájékoztatás az ingyenes gázvezeték-csatlakozási feltételekről azoknak az egyéni (többszintes) társasházaknak az esetében, amelyek építése 2019 folyamán fejeződik be
   

Tájékoztatjuk az egyéni (többszintes), 2019 folyamán megépülő társasházak tulajdonosait, hogy az ingyenes csatlakozásra vonatkozó kérvényüket a következő feltételek teljesítésével nyújthatják be:

 1. A kérvényezőnek van megfelelő építési engedélye.
 2. A kérvényező utcájában már létezik kiépített gázvezeték.
   

A kérvényt 2019. május 15-étől lehet átadni, és a lehetőség addig él, amíg a 2019-re tervezett 5 új csatlakozó be nem nyújtotta kérvényét.

Szeretne értesülni, ha új cikk jelenik meg Értesítés rovatunkban? Iratkozzon fel értesítőnkre!
E-mailben értesíteni fogjuk Önt az új cikkekről. Feliratkozáshoz kérjük adja meg a nevét és az e-mail címét.
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..