home 2024. április 27., Zita napja
Online előfizetés
A katicabogarak a városi színházban
Koncz Erzsébet
2013.03.20.
LXVIII. évf. 12. szám
A katicabogarak a városi színházban

Nőnapi koncert volt Óbecsén — Március 9-én este ünnepi koncerttel köszöntötte a nőket, az anyukákat, a nagymamákat a 34 tagból álló Katicabogarak elnevezésű énekkar Lovas Đijanta zenetanárnő vezetésével.

Március 9-én este ünnepi koncerttel köszöntötte a nőket, az anyukákat, a nagymamákat a 34 tagból álló Katicabogarak elnevezésű énekkar Lovas Đijanta zenetanárnő vezetésével.
Mindig velünk tart az a kis katicabogár, amely idetévedt Óbecsére, s arra biztat bennünket, hogy élvezzük a gyermekkorunkat — hallhattuk a köszöntőben. Majd szó esett arról is, hogy az édesanya az egyetlen a világon, aki feltétel nélkül szeret bennünket, akárhány évesek vagyunk is…
Az énekkar Lovas Imre gyermekdalait adta elő a kutyáról, a Barbie babáról, a szép világról…
A nőnap alkalmából a hangversenyen megjelent minden anyuka, nagymama kis piros tükrös szívet kapott ajándékul.
A rendezvényt az óbecsei városi színház, a község, az Agrocentrum, a Vodokanal, Subakov ügyvéd, a Zserbó cukrászda, a Maneta, az Agroprodukt Sinkovics, az Ikebana virágüzlet, a Mali Lovac és a Fadip támogatta.
 

Képgaléria
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..