home 2024. április 25., Márk napja
Online előfizetés
A jubileumi VIVE életképei
Martinek Imre
2021.10.18.
LXXVI. évf. 41. szám
A jubileumi VIVE életképei

Létrehívásának és aktív jelenlétének jubileumi évfordulóját ünnepelte a VIVE néven ismert magyarnóta- és csárdásfesztivál Torontálvásárhelyen. Dátumilag október 17-én, magvető havának harmadik vasárnapján.

Az idei, a helyi József Attila Művelődési Otthonban megtartott ünnepi rendezvény Magyarország Kormánya (a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. révén a Nemzetpolitikáért Felelős Államtitkárság), az MNT, a Tartományi Művelődési, Tömegtájékoztatási és Vallási Közösségi Titkárság, valamint Antalfalva Község támogatásával valósult meg. A helyi szponzorok közül a Balogi házaspárt — Bélát és Rozáliát — illette megkülönböztetett nyilvános köszönet.

Helyszíni jegyzetünk alábbi fényképsorozatát tartalmi szöveges beszámolóval —terveink szerint — lapunk október 20-ai nyomtatott kiadásában tesszük majd teljessé.     


Dékány Imre prímás és a VIVE alkalmi zenekara


Bába Lúcia és Szakállas Ottó


Vitkayné Kovács Vera


Mezei Szimóna


Szunyog Tibor


Szunyog Tibor és Mezei Mónika


Bíró Ferenc


Osztermann Emma


Erős Mónika


Gőz László


Morvai Melinda


Lapcsevity Jovica


A jubileumi XXV. VIVE záróakkordjai

Fényképezte: Martinek Imre

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..