home 2024. május 19., Ivó napja
Online előfizetés
A jövő bajnokai
kzs
2011.09.07.
LXVI. évf. 36. szám
A jövő bajnokai

Fáradságos, de jó hangulatú edzőtáborozáson vannak túl a Zentai Birkózóklub ifjú sportolói, akik a ceglédi Vasutas Sportklub meghívására közös edzőtáborban vehettek részt Telkibányán. A kémény edzések mellett maradt idő arra is, hogy bebarangolják a környéket, megismerkedjenek az egyik legr...

Fáradságos, de jó hangulatú edzőtáborozáson vannak túl a Zentai Birkózóklub ifjú sportolói, akik a ceglédi Vasutas Sportklub meghívására közös edzőtáborban vehettek részt Telkibányán. A kémény edzések mellett maradt idő arra is, hogy bebarangolják a környéket, megismerkedjenek az egyik legrégebbi, legszebb bányavidékkel. Az edzések szüneteiben más sportágakban is kipróbálták magukat, ezáltal is erősítve a csapatszellemet és a küzdeni akarást. A ''megpróbáltatások” tábortűzzel egybekötött bulival záródtak. A fiatalok nem szomorkodtak az elválás miatt, mivel tudták, vár rájuk a már hagyományos zentai edzőtábor.
A zentai klub edzőtáborában a jó együttműködésnek köszönhetően a ceglédi és a magyarkanizsai birkózók közül is részt vettek néhányan. A klub vezetői teljes ellátást nyújtottak számukra, hogy zavartalan legyen a felkészülésük. A táborban Antal Zoltán, Molnár Miklós és Szűcs András vezetőedzők programja szerint egy héten keresztül fizikai, állóképességi és technikai felkészítés folyt. Az edzők bíznak abban, hogy a nagyszerű hangulatú munka megmutatkozik majd az őszi versenyeken és a jó eredményekben is.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..