home 2024. április 25., Márk napja
Online előfizetés
A jók között is a legjobbak
(Tha)
2013.07.10.
LXVIII. évf. 28. szám
A jók között is a legjobbak

Ünnepi rendezvényt tartottak a zentai Városháza dísztermében azoknak a tehetséges általános és középiskolás diákoknak és felkészítő tanáraiknak a tiszteletére, akik a rangosabb köztársasági és nemzetközi tanulmányi és művészeti versenyeken kiválóan szerepeltek.

Nagyon sok szorgalmas gyermek és fiatal megérdemelné, hogy itt legyen, de ezúttal azokat emeljük ki, akik a jók között is a legjobbak voltak — fogalmazott Kormányos Katona Gyöngyi, a községi tanács oktatással, művelődéssel és tájékoztatással megbízott tagja, majd így folytatta: — Európában akkor lesz helyünk, ha jól képzett, ambiciózus fiataljaink vannak. Amennyiben az oktatás, a továbbképzés, az életen át tartó tanulás megfelelő támogatást kap, a fiatalok szellemi tőkéjüket nemcsak külföldön, hanem idehaza is kamatoztatni tudják.
A jelenlévőket Ceglédi Rudolf polgármester köszöntötte, és beszédében kiemelte: Egy verseny akkor szolgálja igazán a résztvevők érdekét, ha nemcsak a kötelező feladatok megoldásában, a bizonyításban merül ki, hanem alkalmat ad a tapasztalatgyűjtésre, az új ismeretek megszerzésére, és nem utolsósorban a barátkozásra. Ha szép emlékként marad meg, és a mostani diákok később is szívesen gondolnak vissza erre az időszakra. A polgármester úr egyúttal reményét fejezte ki, hogy a fiatalok soha nem feledkeznek meg az iskolájukról, az ott kapott útravalóról, a tehetségükkel és a tudásukkal pedig a jövőben is a szülőhelyüket, a közösségüket gazdagítják, gyarapítják.
A tanulók és a pedagógusok teljesítményét elismerő oklevéllel és szerény ajándékkal köszönte meg az önkormányzat.
Az alkalmi műsorban fellépett a Stevan Sremac Általános Iskola Emlékiskola kórusa és a November 11-e Általános Iskola zenekara, Rahimić Zlatko felkészítő tanár vezetésével.
 

Képgaléria
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..