home 2024. március 28., Gedeon napja
Online előfizetés
A hagyományokat megőrizve
2014.04.18.
LXIX. évf. 16. szám

Nyilas Mihály magyarkanizsai polgármester húsvéti köszöntője

Tisztelt Polgártársaim!

A nagyhéten gondolataink egyre többet forognak a húsvét körül. Egyre többet gondolunk a feltámadásra, arra az emberfeletti tettre, amellyel Jézus megváltotta az emberiséget bűneitől.
A böjti időszak csendre, befelé fordulásra int bennünket, utolsó hetében pedig már lelkünkbe férkőzik a megnyugvás, a remény.

A húsvét a keresztény világ egyik legnagyobb ünnepe, vallásunk tartóoszlopa. Megerősíti hitünket abban, hogy minden küzdelemnek megvan az oka, az értelme és végül a jutalma.

Megerősít bennünket abban, hogy jobb jövő vár ránk, mint amilyet magunk mögött hagytunk.
A család ünnepe is, hiszen az ünnephez kötődő szokások összekovácsolják a generációkat és egész közösségünket. Gondoljunk csak a tojásfestésre, a közös ünnepi ebédre, a locsolkodásra.

Szívből kívánom mindannyiuknak, hogy a húsvétot szeretteik körében töltsék, és varázsolják olyanná, mint amilyennek megálmodták. A hagyományokat megőrizve és gyermekeinkre átörökítve.

Az ünnep töltsön fel mindannyiunkat reménnyel, bizalommal, energiával és kitartással, hogy utána a hétköznapokban egymásra jobban odafigyelve és megerősödve tovább dolgozzunk családunkért, önmagunkért, közös jövőnkért.

Kívánok mindannyiuknak áldott, békés húsvéti ünnepeket!

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..