home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
A cukorbetegség megelőzéséért
2022.08.30.
LXXVII. évf. 34. szám
A cukorbetegség megelőzéséért

A nem egészen két év alatt, amióta elindították a Nyisd meg a kék kört (Otvori plavi krug) csoportot, az ugyanezzel a névvel ellátott  applikáció felhasználói az egyéni és csoportos egészségügyi séták folyamán mintegy 140.000 kilométert tettek meg gyalogosan, vagyis 180.000.000 lépést, ami több mint három kört tesz ki a bolygónk körül. Nekik köszönhetően közel 5 millió dinár értékű adomány gyűlt össze. Az eszközöket a belgrádi  Ada Ciganlija,  a Bajford és  Zvezdara erdőkben lévő sétányok felújítására fordították.

Mivel a csoportosulásnak nem csak Belgrádban, hanem Szerbia más városaiban is van tagsága, az adományok egy részévek čačaki, niši és szabadkai fejlesztéseket is támogatnak.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..