home 2023. szeptember 26., Jusztina napja
Online előfizetés
A csókai fodrásztanulók újabb sikere
(kor)
2015.04.15.
LXX. évf. 15. szám
A csókai fodrásztanulók újabb sikere

A csókai középiskola fodrásztanulói az utóbbi években rendre a legjobbak között végeznek a köztársasági versenyeken. Az idén Szávaszentdemeter (Sremska Mitrovica) volt a házigazdája a szerbiai szintű megmérettetésnek, ahol tizennégy iskola képviseltette magát.

A csókaiak Szokolov Tamara, Vince Valentina, Tárnoki Zsanett, Solymosi Lehel összetételű csapata az összesített csapatversenyben az előkelő második helyet érte el, női fodrászatban a Tárnoki—Solymosi-kettős a harmadik helyen végzett. A legnagyobb siker Solymosi Lehel első helye lépcsőzetes hajvágás kategóriában.

Az iskola igazgatója, Török Tibor szerény fogadással egybekötött sajtóértekezleten köszönte meg a tanulók és a fölkészítő tanáraik, Kothenc Éva és Savić Jelena munkáját. Balázs Ferenc, Csóka község polgármestere a beszédében felidézte a múlt évi eseményt is, amikor a csókaiak szervezték a köztársasági versenyt.

Felvételünkön a győztes diákok láthatóak a polgármester, az igazgató és a fölkészítő tanárok társaságában.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..