home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
A csillogósra suvikszolt cipők ünnepnapja
Martinek Imre
2011.12.14.
LXVI. évf. 50. szám
A csillogósra suvikszolt cipők ünnepnapja

Alkotókuckó a karácsonyfa alattNoha elegendő feladata akadt a lappföldi Mikulásnak, a jóságáról messze földön híres apóka az idén sem feledkezett meg a Temes-parti kisváros és annak vonzáskörébe tartozó magyarság legfiatalabbjairól. A gyerekeket a buzgó ''kisinasok” a Petőfi S...

Alkotókuckó a karácsonyfa alatt

Noha elegendő feladata akadt a lappföldi Mikulásnak, a jóságáról messze földön híres apóka az idén sem feledkezett meg a Temes-parti kisváros és annak vonzáskörébe tartozó magyarság legfiatalabbjairól. A gyerekeket a buzgó ''kisinasok” a Petőfi Sándor Magyar Művelődési Egyesületben ,,gyűjtötték össze'' december 5-én. Az idei esemény játszóházas alkotókuckóval rajtolt, néhány óvónő, valamint ügyeletességet vállaló kisgyermekes anyuka felügyeletével és részvételével. A fehér kucsmájú és szakállú öreget természetesen ezúttal is versikékkel és alkalmi dalocskákkal illett köszönteni -- amiért cserébe csomagocska járt. Erről az élményről még a helyi tévéház forgatócsoportja sem kívánt lemaradni. A multikulturalizmus jegyét is magán viselő hangulatos gyermekbuli zárópillanatait ún. interaktív gyermekjátékok tették teljesebbé. Enyhe kárpótlásként, hogy a nagy sietségben bizony elmaradt a csillogósra suvikszolt cipők ünnepnapjának tömegességét és sikerességét egyaránt bizonyít(ha)tó közös fotográfia.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..