A csillogósra suvikszolt cipők ünnepnapja

Kedves olvasó,

Alábbi cikkünk weboldalunk előző változatából automatizálva került áthelyezésre, így szövegformázási és megjelenítési hibák előfordulhatnak. Megértésüket köszönjük!

A csillogósra suvikszolt cipők ünnepnapja

Alkotókuckó a karácsonyfa alattNoha elegendő feladata akadt a lappföldi Mikulásnak, a jóságáról messze földön híres apóka az idén sem feledkezett meg a Temes-parti kisváros és annak vonzáskörébe tartozó magyarság legfiatalabbjairól. A gyerekeket a buzgó ''kisinasok” a Petőfi S...

Alkotókuckó a karácsonyfa alatt

Noha elegendő feladata akadt a lappföldi Mikulásnak, a jóságáról messze földön híres apóka az idén sem feledkezett meg a Temes-parti kisváros és annak vonzáskörébe tartozó magyarság legfiatalabbjairól. A gyerekeket a buzgó ''kisinasok” a Petőfi Sándor Magyar Művelődési Egyesületben ,,gyűjtötték össze'' december 5-én. Az idei esemény játszóházas alkotókuckóval rajtolt, néhány óvónő, valamint ügyeletességet vállaló kisgyermekes anyuka felügyeletével és részvételével. A fehér kucsmájú és szakállú öreget természetesen ezúttal is versikékkel és alkalmi dalocskákkal illett köszönteni -- amiért cserébe csomagocska járt. Erről az élményről még a helyi tévéház forgatócsoportja sem kívánt lemaradni. A multikulturalizmus jegyét is magán viselő hangulatos gyermekbuli zárópillanatait ún. interaktív gyermekjátékok tették teljesebbé. Enyhe kárpótlásként, hogy a nagy sietségben bizony elmaradt a csillogósra suvikszolt cipők ünnepnapjának tömegességét és sikerességét egyaránt bizonyít(ha)tó közös fotográfia.

Szeretne értesülni, ha új cikk jelenik meg Jó Pajtás rovatunkban? Iratkozzon fel értesítőnkre!

E-mailben értesíteni fogjuk Önt az új cikkekről. Feliratkozáshoz kérjük adja meg a nevét és az e-mail címét.

Hozzászólások

Kapcsolódó cikkek

A csillogósra suvikszolt cipők ünnepnapja
Szabadkai Napló
A csillogósra suvikszolt cipők ünnepnapja
Média
Facebook

Támogatóink