home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
A cselgáncsozók háromszor
(T. T.)
2015.03.10.
LXX. évf. 9. szám
A cselgáncsozók háromszor

A szabadkai Spartacus cselgáncsozói a hétvégén három rangos versenyen vettek részt.

A Nagybecskereken megtartott országos bajnokságon Milica és Strahinja Nestorović lépett szőnyegre. Elsődleges céljuk a tapasztalatszerzés volt, hiszen serdülőként szerepeltek a felnőttek mezőnyében. A Spartacus legesélyesebb cselgáncsozóját, Velimir Anđelićot nem sokkal a verseny előtt láz tette harcképtelenné.

Nagybecskereken 540 versenyző részvételével nőnapi tornát is tartottak, melyen a Spartacus mellett az egyesület bajmoki szakosztálya is részt vett. Az észak-bácskaiak két érmet nyertek: Nikolina Pavić ezüst-, Ana Stefković pedig bronzéremmel tért haza.

A csapat másik fele öt érmet szerzett a magyarországi Siklóson megrendezett regionális tornán. Veljko Jegdić és Vuk Bošnjak aranyérmet nyert, Váci Boris, Dušan Vukas és a két kategóriában induló Vuk Bošnjak pedig ezüstérmet.

A versenyzőket Milan Bogić, Dušan Bartaloš, Vladimir Tanasković, Vanja Samardžić és Radvánszki Attila kísérték el.




Fotó: Spartacus, szabadkai cselgáncsklub

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..