home 2024. május 02., Zsigmond napja
Online előfizetés
A csantavériek sikere a III. Gion Nándor Olvasási Versenyen
OZSVÁR Ildikó
2012.12.24.
LXVII. évf. 52. szám
A csantavériek sikere a III. Gion Nándor Olvasási Versenyen

A Vajdasági Magyar Pedagógusok Egyesülete szervezésében került megrendezésre 2012. december 1-jén Újvidéken az Apáczai Diákotthonban a III. Gion Nándor Olvasási Verseny tartományi döntője.

Ezen a megmérettetésen az általános iskolák felsős tanulói mérhették össze az olvasás során szerzett ismereteiket, tájékozottságukat.
Iskolánkat a következő tanulók képviselték az 5-6 osztályosok korosztályából: Zabos Enikő, Szabó Alisza és Berényi Dorina 6. b osztályos tanulók. Felkészítőjük Ozsvár Ildikó magyartanárnő volt.
Az ő csapatuk I. helyezést ért el. Ez az elismerés mindannyiunkat nagy örömmel töltött el.
A verseny célja az volt, hogy a mai diákok is minél több könyvet vegyenek a kezükbe, hogy megtapasztalják az olvasás örömét, izgalmát, és ezzel egy kicsit ellensúlyozzuk a 21. századi technikai vívmányok nyújtotta lehetőségek egyeduralmát.
A lányok lelkesen készültek a versenyre. Jó volt látni, ahogy hétről hétre újabbnál újabb kvíz-kérdésekkel lepték meg egymást. Elmondásuk szerint már alig várják, hogy jövőre egy újabb találkozóra kerüljön sor az olvasni szeretők táborában. A győztesek jutalmul még egy balatoni nyaralást is nyertek.
 

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..