home 2024. április 19., Emma napja
Online előfizetés
A csantavériek is összefogtak Olivérért
Bíró Tímea
2020.08.10.
LXXV. évf. 32. szám
A csantavériek is összefogtak Olivérért

Az emberek összefogásáról tanúskodik az a jótékonykodás, amely a bajmoki kisfiú, a hét hónapos Pál Gajódi Olivér életéért és gyógyulásáért folyik. Csantavéren is gyűjtötték a pénzadományt, mely közelebb vinné Olivért a teljes élethez. Mindössze néhány óra alatt 278 300 dinárt sikerült összegyűjteni a csantavéri piactéren.

Ander Patríciától megtudtuk, rendkívül hirtelen született meg az ötlet, hogy a falubeliek is gyűjtsenek Olivér gyógyulásáért.

— Pénteken vetettük fel a témát az ifjúsági hittanos csapatunkban, hogy Csantavért képviselve mi is szeretnénk hozzájárulni a gyűjtéshez. Mivel a vasárnapot határoztuk meg az akcióra, alig két napunk volt mindent összehozni, megvalósítani. Limonádé lett a kínálat, hiszen ezt találtuk a leggyorsabbnak és a legcélszerűbbnek. Hihetetlen nagy összhangban dolgozott a kis csapatunk, melyet jelenleg 11 aktív tag alkot. Igyekeztünk minél jobban ráirányítani az emberek figyelmét arra, hogy segíteni szeretnénk, így kisebb hangszórókkal zenét engedtünk, léggömböket használtunk dekorációként, és Olivér fotóját felnagyítva elhelyeztük az asztalok mögött. Három nagy befőttesüveget tettünk az asztalokra. Féltünk, hogy felesleges a három darab, de már reggel 8 órakor láttuk, hogy az embereknek hatalmas szívük van.

A fiatalok nem állnak meg, és a jövőbeli gyűjtésekre örömmel várják a falubelieket:

— Már tele van a jegyzetfüzet ötletekkel és észrevételekkel. A csapat, az akarat, a tervek, az önzetlenség és a jóakarat mind megvan, így akadály nincs előttünk. Mi hiszünk abban, hogy sikerül!

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..