home 2024. május 03., Tímea napja
Online előfizetés
A biztonságosabb közlekedésért
Talpai Lóránt
2023.08.29.
LXXVIII. évf. 34. szám
A biztonságosabb közlekedésért

Autósüléseket osztottak Topolyán a kisgyermekek számára

Topolya Község Önkormányzata a Községi Közlekedésbiztonsági Tanács 2023. évi programjával összhangban 2023. május 15-én nyilvános felhívást hirdetett biztonsági gyermekülések odaítélésére a közlekedésbiztonság javítása céljából. A felhívásra azok a Topolya községbeli szülők jelentkezhettek, akiknek gyermeke a 2022. január 1-je és 2023. május 1-je közötti időszakban született.

Az autósüléseket augusztus 29-én osztották ki Topolya Község Művelődési Házának színháztermében.

Topolya Község és a Községi Közlekedésbiztonsági Tanács nevében Szatmári Adrián polgármester üdvözölte a megjelenteket, a szülőket és gyermekeiket, valamint a vendégeket: Branko Stanojkovićot, a közlekedésbiztonsági iroda igazgatóját, Fehér Szabolcsot, a Tartományi Energetikai, Építésügyi és Közlekedési Titkárság segédtitkárát. Gratulált a jelenlevőknek a gyermekülések odaítélésére meghirdetett pályázaton való sikeres részvételért. Mint kiemelte, a pályázat célja, hogy biztonságosabbá tegyék a közlekedést a kisgyermekes családok részére. Elmondása szerint első alkalommal írt ki Topolya Község Önkormányzata ilyen pályázatot, mely célra 1 millió dinárt irányoztak elő a községi költségvetésből. Ennek az intézkedésnek a hagyományát szeretnék megteremteni, ezért a jövőben is kiírnák ezt a pályázatot.

A folytatásban a Közlekedésbiztonsági Ügynökség képviselői rövid előadást és bemutatót tartottak a gyerekülések helyes használatáról és beszereléséről. Ezután a szülők átvehették a pályázaton odaítélt biztonsági gyermeküléseket.

Fényképezte: Talpai Lóránt

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..