home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
A bajnoki címért küzdenek Magyarkanizsán
2023.05.19.
LXXVIII. évf. 20. szám
A bajnoki címért küzdenek Magyarkanizsán

Magyarkanizsán sok évtizednyi szünet után 2012-ben a kézilabda, mint sportág újjáéledt, és a klub alapításával, egy új tömegsporttal gazdagodott a községi sportélet. Ez elmúlt 11 év munkájának-, az önkormányzat hathatós támogatásának-, magánszemélyek és vállalkozások támogatásának- és a Sportszövetséggel való kitűnő együttműködésnek köszönve, mára már nagyjából 70 taggal büszkélkedhet az óvódás korosztálytól a 14 éves korosztályig. A mellett, hogy évről évre bővül a tagság, az eredményeik is egyre kiemelkedőbbek. 

Az elmúlt hétvégén az U14-es fiú csapat bronzérmet szerzett a Prigrevicán megszervezett alsóházi döntőben. 2023. 05. 21-én, vasárnap kerül sor a lányok bajnoki címért való küzdelmére, melynek a Magyarkanizsa Kézilabda Klub megkapta a szervezési jogát.

–Hat csapat érkezik Kanizsára, mindegyik régiónak az első két helyezettje, mi az elsőtől a harmadik helyért játszunk. Az esemény helyszíne a magyarkanizsai gyógyfürdő sportcsarnoka. A kanizsai lányoknak 12 órakor lesz az első mérkőzésük Dolovo ellen, a második pedig 13.30-kor Bački Brestovac ellen – mondta el Ivković Ádám, a klub elnöke.

Forrás: Magyarkanizsa önkormányzatának hírszolgálata   

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..