home 2024. május 02., Zsigmond napja
Online előfizetés
A bajban is összetartozunk!
2023.12.20.
LXXVIII. évf. 51. szám
A bajban is összetartozunk!

Az Óbudai Egyetem székhelyen kívüli képzésének konzultációs központjaként a Vajdasági Magyar Képző-, Kutató- és Kulturális Központ és a Szekeres László Alapítvány munkaközössége háromezer euró összegű személyes felajánlással csatlakozik a tragikus kimenetelű székelyudvarhelyi kollégiumomlás kapcsán az Óbudai Egyetem által szervezett gyűjtéshez, ezúton támogatva a kollégiumomlás áldozatait.

Az Óbudai Egyetemmel egyeztetve a VM4K és a Szekeres László Alapítvány honlapján és Facebook oldalán megtalálható a számlaszám, amelyen a gyűjtéshez lehet csatlakozni.

A székelyudvarhelyi kollégiumomlásban négy diák rekedt a romok alatt, akik közül egy tizenhét éves diák életét vesztette, egyikük állapota pedig válságos.

A VM4K Sajtószolgálata

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..