home 2024. június 20., Rafael napja
Online előfizetés
A Vajdasági Magyar Jogász Egylet Közleménye
VMJE
2018.09.06.
LXXIII. évf. 36. szám
A Vajdasági Magyar Jogász Egylet Közleménye

A Vajdasági Magyar Jogász Egylet aggodalmát fejezi ki amiatt a sajnálatos eset miatt, hogy a jogásztársadalom neves tagját, Dr. Végh Enikő ügyvédnőt munkájának végzése során támadás érte, és mélységesen elítéli a cselekményt.

 

 

Az igazságszolgáltás fontos elemét képező ügyvédi tevékenység biztonságos és zavartalan ellátása elsődleges érdeke társadalmunknak. A Szerbiai Büntető Törvénykönyv rendelkezései szerint, a hivatását végző ügyvéd elleni támadás elkövetője az igazságszolgáltatás akadályozása bűncselekményét követi el, és súlyos testi sértés okozása esetén akár tíz év börtönbüntetéssel sújtható. Felszólítjuk ezért az illetékes állami szerveket, hogy gyorsan és céltudatosan járjanak el az ügyben.

Tisztelettel, VMJE

Újvidék, 2018. szeptember 5.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..