home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
A Vajdasági Baráti Egyesület jótékonysági rendezvénye
(Tha)
2022.12.06.
LXXVII. évf. 48. szám
A Vajdasági Baráti Egyesület jótékonysági rendezvénye

A budapesti Vajdasági Baráti Egyesület, a koronavírus-járvány okozta két éves kihagyást követően, ismét megszervezte a Jótékonysági Mikulás-est elnevezésű rendezvényét a Fonó Budai Zeneházban. Az idei évben az esemény teljes bevételét a Zentai baba-mama klub és az újvidéki Vajdasági Magyar Népművészeti és Közművelődési Központ gyermek néptánccsoportjai számára ajánlották fel.

2 543 000 Ft! Ennyivel tudjuk a Jótékonysági Mikulás-est után támogatni a Zentai baba-mama klub helyiségének felújítását és az újvidéki gyermek-néptánccsoportok budapesti útját!

Ebből 1 058 000 a Mikulás-esten jött össze, 1 585 000-et pedig a Vajdasági Baráti Egyesület tagjai és szimpatizánsai adták össze – olvasható Simon Vilmosnak, a Vajdasági Baráti Egyesület elnökének a bejegyzése a közösségi médiában, majd köszönetet mond mindenkinek, aki részt vett ebben a csodában.

A műsorban immár hagyományosan, ezúttal is vajdasági művészek léptek fel – közöttük Csorba Lóci, Török Tilla és Török Flóra, Varga Izabella –, illetve a megvásárolható finom falatokat és italokat is vajdasági vendéglátósok biztosították. Emellett a közönségnek a Vajdasági Magyar Népművészeti és Közművelődési Központ fiataljai, a Manó és a Tűzrevaló táncegyüttes a Fokos zenekar kíséretében, valamint a Pörgető citerazenekar mutatkozott 

A jelenlévő gyermekekhez a Mikulás is megérkezett és csomaggal kedveskedett nekik.

Fényképezte: Pannon RTV

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..