A Vajdasági Bank segíti a szerb olimpikonokat a siker felé vezető úton

A Vajdasági Bank segíti a szerb olimpikonokat a siker felé vezető úton

A Vajdasági Bank bemutatta Szabadkán a Visa Gold olimpiai bankkártyáját, amely lehetővé teszi, hogy a minden egyes tranzakcióból származó pénz egy részét a bank donáció céljából adományozza, hogy jobb feltételeket teremtsünk a sportolóinknak a tokiói olimpiai játékokra való felkészüléshez.

A rendezvény vendége volt Nemes Viktor birkózó, a riói olimpiai játékok résztvevője. Viktor a legutóbbi három évben a világbajnokságokon két, az Európa-bajnokságokon három érmet nyert.

Ezt a bankkártyát a Vajdasági Bank fejlesztette ki a Szerb Olimpiai Bizottsággal és a VISA-val együttműködve. Egy olyan bankkártyáról van szó, ahol a felhasználó minden egyes tranzakció során segítséget nyújt a sportolóknak azáltal, hogy a bank meghatározott összegű donációt ad a Szerbiai Olimpiai Bizottságnak anélkül, hogy ez költséget jelentene az ügyfél számára.

Annak érdekében, hogy az ügyfelet a bank motiválja, hogy pont ezt a kártyát használja a fizetések során, a fentieken túl a jövőbeli felhasználók élvezhetik a Visa által nyújtott további előnyöket, amelyeket a Visa Gold Prémium csomag nyújt.

Minden ügyfelet, aki szeretne e bankkártya felhasználója lenni, arra kérünk, hogy látogasson meg bennünket a Vajdasági Bank valamelyik fiókjában.

További információt a Visa Gold olimpiai kártyáról a következő linken találhat:

https://www.voban.rs/visa_gold_olimpijska/

Szeretne értesülni, ha új cikk jelenik meg Szabadkai Napló rovatunkban? Iratkozzon fel értesítőnkre!

E-mailben értesíteni fogjuk Önt az új cikkekről. Feliratkozáshoz kérjük adja meg a nevét és az e-mail címét.

Hozzászólások

Kapcsolódó cikkek

A Vajdasági Bank segíti a szerb olimpikonokat a siker felé vezető úton
Szabadkai Napló
Facebook

Támogatóink