home 2024. április 25., Márk napja
Online előfizetés
A Vajdasági Bank segíti a szerb olimpikonokat a siker felé vezető úton
2019.04.19.
LXXIV. évf. 16. szám
A Vajdasági Bank segíti a szerb olimpikonokat a siker felé vezető úton

A Vajdasági Bank bemutatta Szabadkán a Visa Gold olimpiai bankkártyáját, amely lehetővé teszi, hogy a minden egyes tranzakcióból származó pénz egy részét a bank donáció céljából adományozza, hogy jobb feltételeket teremtsünk a sportolóinknak a tokiói olimpiai játékokra való felkészüléshez.

A rendezvény vendége volt Nemes Viktor birkózó, a riói olimpiai játékok résztvevője. Viktor a legutóbbi három évben a világbajnokságokon két, az Európa-bajnokságokon három érmet nyert.

Ezt a bankkártyát a Vajdasági Bank fejlesztette ki a Szerb Olimpiai Bizottsággal és a VISA-val együttműködve. Egy olyan bankkártyáról van szó, ahol a felhasználó minden egyes tranzakció során segítséget nyújt a sportolóknak azáltal, hogy a bank meghatározott összegű donációt ad a Szerbiai Olimpiai Bizottságnak anélkül, hogy ez költséget jelentene az ügyfél számára.

Annak érdekében, hogy az ügyfelet a bank motiválja, hogy pont ezt a kártyát használja a fizetések során, a fentieken túl a jövőbeli felhasználók élvezhetik a Visa által nyújtott további előnyöket, amelyeket a Visa Gold Prémium csomag nyújt.

Minden ügyfelet, aki szeretne e bankkártya felhasználója lenni, arra kérünk, hogy látogasson meg bennünket a Vajdasági Bank valamelyik fiókjában.

További információt a Visa Gold olimpiai kártyáról a következő linken találhat:

https://www.voban.rs/visa_gold_olimpijska/

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..