home 2024. április 18., Andrea napja
Online előfizetés
A VMSZ tisztségviselői éltek a szavazati jogukkal.
Tancsik Richárd
2022.04.03.
LXXVII. évf. 13. szám
A VMSZ tisztségviselői éltek a szavazati jogukkal.

Pásztor István, a Tartományi Képviselőház és a Vajdasági Magyar Szövetség elnöke, Noszán a Petőfi Sándor iskola épületében adta le voksát, és mindenkit arra buzdít, éljenek szavazati jogukkal, mert óriási tétje van a mai választásnak.


Pásztor István (fotó: Facebook)

Pásztor Bálint, a Szabadkai Városi Képviselő-testület elnöke, a VMSZ alelnöke Szabadkán, a kisradanováci Naš biser óvoda épületében szavazott, és arra kéri a polgárokat, éljenek az alkotmány adta jogukkal.


Pásztor Bálint (fotó: Facebook)

Nagybecskereken a Petar Petrović Njegoš Általános Iskolában adta le szavazatát, Kovács Elvira, a köztársasági képviselőház eddigi alelnöke, a VMSZ köztársasági parlamenti képviselőjelöltje.  A szavazókat arra kérte, járuljanak az urnákhoz, hogy az eddigi munka ne vesszen kárba, és a jövőben is folytatódhasson.


Kovács Elvira (fotó: Facebook)

Fremond Árpád, a VMSZ alelnöke, köztársasági parlamenti képviselőjelölt Pacséron, a Moša Pijade Általános Iskolában adta le szavazatát.

Juhász Bálint, a Vajdasági Magyar Szövetség Intéző Bizottságának elnöke, szülőfalujában, Kishegyesen, az Ady Endre Általános Iskolában, adta le szavazatát.


Juhász Bálint (fotó: Facebook)

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..