home 2024. április 18., Andrea napja
Online előfizetés
A VMSZ támogatja a vasúti közlekedéssel kapcsolatos szerződésekről szóló törvény módosítását
Pannon RTV
2021.05.12.
LXXVI. évf. 19. szám
A VMSZ támogatja a vasúti közlekedéssel kapcsolatos szerződésekről szóló törvény módosítását

A Vajdasági Magyar Szövetség üdvözli és támogatni fogja a vasúti közlekedéssel kapcsolatos szerződésekről szóló törvény módosítását – mondta felszólalásában Gyivánovity Dániel, a VMSZ köztársasági parlamenti képviselője.

Kiemelt néhány fontos dolgot a dokumentumból: például, hogy a vonat késése esetén vissza kell téríteni a jegy árát az utasoknak, alternatívát biztosítani ilyen esetben, egyforma feltételeket kell biztosítani a fogyatékkal élő utasoknak, és segítséget nyújtani nekik fel- és leszálláskor. Gyivánovity hangsúlyozta, a Belgrád-Budapesti korszerű vasút megépítésével, remélhetőleg sokan választják majd a vonattal való utazást a buszozás vagy autózás helyett, ami a környezetünk védelméhez is hozzájárul. Ugyanakkor az észak-vajdaságiak, számára nagyon fontos Szabadka-Szeged közötti szakasz mielőbbi kiépítése is, hiszen sokan dolgoznak, tanulnak Szegeden vagy környékén.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..