home 2024. május 04., Mónika napja
Online előfizetés
A VMSZ a tartományi képviselőház harmadik ereje
2024.01.14.
LXXIX. évf. 2. szám
A VMSZ a tartományi képviselőház harmadik ereje

A Tartományi Választási Bizottság január 14-én, vasárnap, hirdette ki a vajdasági parlamenti választás végeredményeit. Dr. Pásztor Bálint, a VMSZ megbízott elnöke közösségi oldalán a Tartományi csapatunk is rajtra kész! című bejegyzésével mondott köszönetet a polgároknak.

A VMSZ, a választók bizalmának köszönhetően, a tartományi képviselőház harmadik számú ereje. Jó munkát kívánok a kilenc fős új frakciónknak, a választóknak pedig köszönöm a hatalmas támogatást! – írta dr. Pásztor Bálint.

A Facebook-oldalán közzétett fotó alapján a Vajdasági Magyar Szövetség tartományi csapatának Juhász Bálint, dr. Bagi Boján, Burány Hajnalka, dr. Molnár Viktor, Pintér Anna-Mária, Hugyik Karolina, Dobó István, Kónya Róbert és dr. Stojšić Milosavljević Anasztázia a tagja.

Forrás: Facebook

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..