home 2024. szeptember 19., Vilhelmina napja
Online előfizetés
A Temerini Kertbarátkör hírei
S. S.
2006.10.11.
LXI. évf. 41. szám
A Temerini Kertbarátkör hírei

Temerini borászok a nagyserleggelA Temerini Kertbarátkör borászai Szentesen jártak, hogy találkozzanak a csongrádi borászokkal, és átvegyék a vándorserleget, melyet a Csongrádban tartott borversenyen nyertek. A Temerini Kertbarátkör olasz rizlingje bizonyult ugyanis a verseny legjobb borána...

Temerini borászok a nagyserleggel

A Temerini Kertbarátkör borászai Szentesen jártak, hogy találkozzanak a csongrádi borászokkal, és átvegyék a vándorserleget, melyet a Csongrádban tartott borversenyen nyertek. A Temerini Kertbarátkör olasz rizlingje bizonyult ugyanis a verseny legjobb borának, ezért egy évig, vagyis a következő csongrádi borversenyig Temerinben lesz a nagy arany vándorserleg. Nagyon büszkék vagyunk rá, hogy a csongrádi borvidék kitűnő és ismert borai mellett a miénk is megállta a helyét, és kiérdemelte a vándorserleget.
A bánostori borversenyen a 107 minta közül a Temerini Kertbarátkör borászai 8 éremmel tértek haza: Francia Mihály, Francia Béla, Horváth László aranyéremmel, Morvai László két ezüsttel, Tóth Dénes, Horváth László és a Kertbarátkör borai pedig bronzérmet nyertek.
*
A Temerini Kertbarátkör képviselői a szentesi Kertbarátkör vendégeiként részt vettek az ötödik szentesi lecsófőző versenyen. A nagyszabású utcai rendezvényen 176 bográcsban főtt a különféle módón készített lecsó, az egybegyűlteket -- a szervező becslése szerint mintegy 10 000 főnyi közönséget -- a Megasztárok és más híres énekesek és együttesek szórakoztatták. Csoportunkat a polgármester is fogadta hivatalában, és ismertette az előző évi beruházásokat, vagyis a központ, a régi megyeháza és a református templom felújítását. A polgármester délután Ádám István főszakács tarhonyás lecsóját is megkóstolta.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..