A Tehetségek Szolgálatáért
Martinek Imre
2019.04.08.
LXXIV. évf. 14. szám
A Tehetségek Szolgálatáért

A Tehetségek Szolgálatáért éves díjban részesült Budapesten a zombori Wilhelm Josef történelemtanár.

A kitüntetés értékét növeli, hogy Magyarországon az idén egy, a szórványban dolgozó vajdasági pedagógust jutalmaztak ezzel az elismeréssel. – követhettük a hírt, s annak apropóján készült mozgóképes beszámolót a Vajdasági Rádió és Televízió adásában.

(külső hivatkozás: http://bit.ly/TehetsegekSzolgalataert)

Lévén a kollégát személyesen is ismerem, mindenekelőtt a nyaranta Újvidéken zajló Apáczai Nyári Akadémiáról (ANYA), a méltatásához választott fotót is ebből a miliőből kértem le Az ÚR 2016. esztendejéből, amikoris, összhangban a továbbképzés Történelem és magyarság elnevezésű program hagyományaival, a díjazott doroszlói pedagógus kalauzolásában a csoport a nyugat-bácskai szórványmagyarság értékeivel ismerkedhetett. A doroszlói Szentkúton a Mária, keresztények segítsége kegyhelyet járta be, és a Fehér Ferenc Emlékházhoz látogatott el, Zomborban, a néhai Bács-Bodrog Vármegye megyeszékhelyén pedig a város nevezetességeit, annak épített örökségét ízlelgette.

Gratulálunk!


A szerző felvételei

Szeretne értesülni, ha új cikk jelenik meg HÍREK KÉPEKBEN rovatunkban? Iratkozzon fel értesítőnkre!
E-mailben értesíteni fogjuk Önt az új cikkekről. Feliratkozáshoz kérjük adja meg a nevét és az e-mail címét.
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..