home 2024. április 27., Zita napja
Online előfizetés
A Szerbiai RTV NATO-bombázás során elhunyt munkatársaira emlékeztek
Szerbiai RTV
2021.04.23.
LXXVI. évf. 16. szám
A Szerbiai RTV NATO-bombázás során elhunyt munkatársaira emlékeztek

22 évvel ezelőtt, április 22-e éjszaka bombázta le a NATO a Szerbiai RTV belgrádi székházát. A légicsapás következtében 16 ott dolgozó életét vesztette.

A szerb közmédia dolgozói évről évre hajnali 2 óra 6 perckor megemlékezést tartanak az áldozatok tiszteletére. Így volt ez ma hajnalban is. Az emlékükre állított emlékműnél hozzátartozók, politikusok, közéleti szereplők jelentek meg, rótták le kegyeletüket és helyezték el az emlékezés virágait.

Az eseményen felszólalók igazságtalanságként értékelték a 22 évvel ezelőtti történéseket, és az ártatlan áldozatokra való emlékezés fontosságát hangsúlyozták.


Fotó: Szerbiai RTV

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..