home 2024. május 02., Zsigmond napja
Online előfizetés
A Szerb Köztársaság Belügyminisztériumának közleménye
2023.07.31.
LXXVIII. évf. 30. szám
A Szerb Köztársaság Belügyminisztériumának közleménye

A Belügyminisztérium Rendőrségi Alapképzési Központja 2023. július 27-én 1100 egyenruhás, rendőri feladatok ellátásához szükséges szakmai képzésben részesülő gyakornok felvételére írt ki pályázatot, a Szerbia területén található 27 rendőrállomáson betöltendő helyekre.

A megszabott feltételeknek eleget tevő pályázók 2023. augusztus 11-éig jelentkezhetnek a lakhelyükhöz legközelebbi rendőrkapitányságon.

Az 1100 gyakornokból 550 személy egyenruhás rendőri feladatköri, 300 személy közlekedési rendőri, 250-en pedig határrendészeti beosztásba kerülnek. A gyakornoki helyekre pályázóknak a jelentkezéskor nyilatkozniuk kell arról, hogy a felajánlott munkakörök közül melyikre vonatkozó szakmai képzésen kívánnak részt venni.

A pályázat feltételeiről részletesen a Belügyminisztérium (www.mup.gov.rs), valamint a Rendőrségi Alapképzési Központ honlapján (www.copo.edu.rs) lehet tájékozódni.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..